VIEW GALLERY

Ensivaikutelma on saanut positiivista huomiota. Asiakkaat sanovat aivan spontaanisti, että tunnelma on kaunis, seesteinen ja rauhoittava.

Annu Matula

Toimitusjohtaja

Arvokiinteistön tunnelmaa jokaisella hengenvedolla

Henley Business School

Henley Business Schoolin liiketoiminta on kasvanut viime vuosina ja yritys tarvitsi edustavat, kauniit ja brändiin sopivat tilat, jonne on hyvä kutsua asiakkaita. Uuden toimiston sijainti on loistava ja se osaltaan vahvistaa yrityksen vahvaa brändiä. Vuonna 1888 valmistuneen kiinteistön arkkitehtuuria ja historiaa kunnioittavat perusparannustyöt oli tehty ja sen pohjalle luotu sisustussuunnitelma tukee Henleyn liiketoimintaa.

”Olemme erityisesti iloinneet avarasta aulasta, jossa voimme kokoontua vapaamuotoisiin keskusteluihin” Henleyltä kerrotaan. Avara aulatila toimii kokoontumiskeskuksena vapaamuotoisissa keskusteluissa. Myös ”coaching roomin” käyttöaste on suuri ja sen tehoneliöt ovatkin aktiivisessa käytössä.

Uusiin toimitiloihin suunniteltiin suuri neuvotteluhuone asiakastilaisuuksia ja hallituksen kokouksia varten sekä kaksi pienempää neuvottelutilaa, jotka toimivat myös vetäytymistiloina. Irtokalustein varmistettiin, että suuri neuvottelutila taipuu erilaisin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

KAIKKI HANKKEET

Other Space projects