Finnair Hotthack

Finnair tunnisti tarpeen uudistaa pääkonttoriaan työtapojen muututtua ajan myötä. Digitalisaatio oli tehnyt asiakirjakaapit tarpeettomiksi, ja monipuolisten ryhmätyötilojen tarve oli kasvanut. Lisäksi kaivattiin monimuotoisempia työskentelyalueita erilaisia työnteon hetkiä ja tarpeita varten.

Uudistus tehtiin yhdessä henkilöstön kanssa. Se otettiin mukaan uusien tilatyyppien kehittämiseen, testaamiseen ja jopa toteuttamiseen. Samalla koko henkilöstö valmennettiin valitsemaan kulloiseenkin tehtävään itselle parhaiten sopivan tilan ja käyttämään sitä.

Uudet tilat jakaantuvat keskittymistä, ryhmätyötä ja digitaalista kehitystyötä tukeviin alueisiin. Monimuotoiset tilat on ryhmitetty henkilöstön yhteen kokoavan sisäisen auditorion, Creative Loungen, ja sen yhteydessä sijaitsevan kahvion ympärille. Tiloissa suunnistamisen helpottamiseksi Finnairin brändistä valittiin selkeät värit. Uudistuksen yhteydessä myös AV- ja IT-fasiliteetit päivitettiin tarvittavalle tasolle.

 

KAIKKI HANKKEET

Other Space projects