VIEW GALLERY

Workspace sai nopealla aikataululla täydellisesti kiinni ajatuksistamme ja muutti ne tarkasti konkreettiseksi, budjetin mukaiseksi suunnitelmaksi. Alle kahdessa kuukaudessa ensimmäisestä yhteydenotosta meillä oli työskentelyvalmis toimisto, joka huokuu Fourkindia. Se virittää oman työskentelymme huippuunsa, ihastuttaa asiakkaita ja pelottaa kilpailijoita.

Mikko Pajulahti

Business Design Partner

Toimisto, joka tuntuu kodilta ja taipuu tarvittaessa yökerhoksi

FOURKIND

Fourkindin lähtötilanteena oli vasta perustettu yritys ja vuokrattu tyhjä teollisuushalli. Tilasta piti saada aikaiseksi näyttävä ja funktionaalinen toimisto, joka ei näyttäisi ja tuntuisi toimistolta vaan enemmänkin kodilta.

Päivästä riippuen toimistolla työskentelee kahdesta useaan kymmeneen ihmistä kerrallaan ja asiakkaan toiveiden mukaisesti tila mukautuu molempiin ääripäihin mainiosti. Tila ei tunnu tyhjältä ja kolkolta pienellä ihmismäärällä, mutta ei myöskään ahtaalta suuremmalla joukolla. Tarpeen vaatiessa tila on muovautunut hyvin myös luentosaliksi ja yökerhoksi.

”Workspace auttoi meitä luomaan toimiston, joka ei ole ainoastaan paikka tehdä töitä, vaan osa identiteettiämme. Tiedämme keneen otamme yhteyttä, kun alamme suunnittelemaan seuraavaa, suurempaa tilaa” Fourkindilta kerrotaan.

KAIKKI HANKKEET

Other Space projects