New stage in the heart of Helsinki

Nelonen Media

After many years in a labyrinth-like building in the Punavuori district of Helsinki, Nelonen Media was offered the opportunity to relocate to the heart of Helsinki, on the bright top floor of Sanoma House. The goal was to design new kinds of meeting places and facilities for efficient teamwork.

Areas designed for brief meetings are located close to workstations. Colourful booths along the corridor invite employees to stop by for a quick exchange of ideas. Windows in the open meeting area overlook Parliament House. We placed “a stage” in the middle of the workspaces for anyone with something to share with others.

We used elements such as colourful graffiti to create different moods in the conference rooms and created layers in the decor using pieces of old furniture.

We designed 230 workstations for the premises.

ALL PROJECTS

Other Space projects