Tehokkaampaa tilankäyttöä uusissa tiloissa

Suomen Akatemia

Suomen Akatemia halusi tehostaa tilankäyttöään muuttamalla uusiin tiloihin. Vanhoissa tiloissa pinta-alaa oli yli 40 m2/hlö. Vanhat tilat eivät myöskään viestineet haluttua julkikuvaa.

Jaoimme tilat puolijulkiseen ja yksityiseen vyöhykkeeseen. Puolijulkinen vyöhyke tuottaa asiakkaille mielikuvan aktiivisesta ja modernista tieteellisestä toimijasta. Yksityiselle vyöhykkeelle tehtiin työympäristö, joka parantaa sisäistä tiedonkulkua, yksiköiden välistä yhteistyötä ja osaamisen jakamista. Toimiston keskeisimmällä paikalla sijaitsee henkilöstön kohtaamispaikka ja kirjasto. Kahvilatiloista on upea kaupunkinäkymä, josta poimimme värisävyjä myös tilan sisustukseen.

Hanke toteutettin yhteistyössä Senaatti-kiinteistöjen kanssa.

KAIKKI HANKKEET

Other Space projects