Nuorekkaat tilat kasvun tukena

Trevian Asset Management

Trevian Asset Management tarvitsi lisää tilaa toiminnan kasvaessa nopeasti. Uusi huoneisto löytyi saman talon ylemmästä kerroksesta. Koska kasvun ennustettiin jatkuvan tulevaisuudessakin, uudet tilat suunniteltiin tehokkaaksi monitilatoimistoksi, jossa ei ole nimettyjä työpisteitä. Trevianilla käy paljon asiakkaita vieraina ja kokoustilojen osuus huoneistosta on merkittävä. Tilojen ilme on samalla edustava mutta yrityksen hengen mukaisesti nuorekas.

Valoisa aulatila on kutsuva ja raikas. Tilassa olevat väripisteet luotiin kalusteiden avulla. Kahvilan kutsuva sohvakokonaisuus, tarkoin valitut yksityiskohdat sekä uuden taukotilan värimaailma toimivat rauhoittavana ja seesteisenä ympäristönä muuten hektisessä työympäristössä henkilökunnalle.

Yritys siirtyi vapaisiin työpisteisiin ja liikkuvimpiin toimintatapoihin. ”Analysoimme kiinteiden työpisteiden saannin tarpeiden ja liikkuvuuden mukaan. Alkukankeuden jälkeen liikkuvuus on lisääntynyt toimistollamme huomattavasti ja paikkoja vaihdellaan työn luonteen mukaan jo aktiivisesti” toteaa muutoshankkeen projektipäällikkö Nicole Innocenti.

Vapaisiin työpisteisiin siirtyminen on parantanut huomattavasti myös työrauhaa siirtymällä aiemmin käytössä olleesta kiinteiden pisteiden avotoimistosta monitilaympäristöksi, jossa työn tekoa tukevat mm. hiljaiset alueet sekä puhelinkopit. Uudet sisäiset neuvotteluhuoneet on Trevian Asset Managementissa suunniteltu niin, että ne tukevat joustavasti työntekoa ja toimivat tarpeen tullen myös asiakastiloina.

 

 

KAIKKI HANKKEET

Other Work projects