Trevian Asset Management

Nuorekkaat tilat kasvun tukena

Trevian Asset Management tarvitsi lisää tilaa toiminnan kasvaessa nopeasti. Uusi huoneisto löytyi aikaisempien toimitilojen ylemmästä kerroksesta. Koska kasvun ennustettiin jatkuvan tulevaisuudessakin, uudet tilat suunniteltiin tehokkaaksi monitilatoimistoksi, jossa ei ole nimettyjä työpisteitä.

Trevianilla vierailee paljon asiakkaita, ja kokoustilojen osuus huoneistosta onkin merkittävä. Tilojen ilme on samalla edustava, mutta yrityksen hengen mukaisesti nuorekas. Valoisa aulatila on kutsuva ja raikas. Värimaailma perustuu harmaan eri sävyihin, josta tulevat aksentteina esiin värikkäät kalusteet. Kahvilan kutsuva sohvakokonaisuus ja tarkoin valitut yksityiskohdat muodostavat rauhoittavan ja seesteisen ympäristön muuten hektiseen toimistoon.

Trevian siirtyi vapaisiin työpisteisiin ja liikkuvampiin toimintatapoihin. ”<em>Analysoimme kiinteiden työpisteiden tarpeen työn ja liikkuvuuden mukaan. Alkukankeuden jälkeen liikkuvuus on lisääntynyt toimistollamme huomattavasti, ja paikkoja vaihdellaan työn luonteen mukaan jo aktiivisesti</em>” toteaa muutoshankkeen projektipäällikkö Nicole Innocenti. Vapaisiin työpisteisiin siirtyminen on parantanut huomattavasti myös työrauhaa, koska tarjolla on normaalin toimistotilan lisäksi hiljaisia alueita ja erillisiä paikkoja palavereille ja puheluille.