Etänä, mutta lähellä

Ihana asiakkaamme ja kumppanimme,

kirjoitan tätä tervehdystä täältä kotoani ruokapöydän äärestä. Etätöissä kuten varmaan suurin osa teistäkin. Samaan aikaan näen meillä Teamsissä auki olevasta koko Workspace-yhteisön videolivestä miten meillä koko jengi työskentelee kukin eri paikoista käsin. Siirtyminen online-työskentelyyn kävi meillä viime viikolla todella vaivattomasti, sillä olemme jo pidempään panostaneet vuorovaikutuskulttuurin kehittämiseen, läpinäkyvyyteen ja työn muotoiluun.

Käymme parhaillaan kanssanne keskusteluja siitä, miten fasilitoimme työpajat virtuaaliympäristössä, miten voimme auttaa teitä monipaikkaisen työn johtamisessa ja muotoilussa sen painottuessa online- ja etätyömaailmaan, miten rytmitämme ja toteutamme design sprintit onlinessa ja ehkä kaikkein tärkeimpänä siitä, millaisena vuorovaikutuskulttuuri näinä aikoina kussakin organisaatiossa todentuu.

Olemme jo vuosia panostaneet vuorovaikutuskulttuurin tutkimiseen ja pystymme työkalujemme avulla muodostamaan kustakin organisaatiosta vuorovaikutusprofiilin, jonka avulla pääsemme tarkastelemaan vuorovaikutusdynamiikkaa ja millaisin keinoin sitä juuri nyt kannattaisi muotoilla eteenpäin, kohti voimallisempaa strategian toteutumista.

Mikäli oma projektipäällikkösi ei vielä ole ollut teihin yhteydessä varmistaakseen yhteisen ymmärryksen hankkeiden kuljetuksesta, niin voit odottaa yhteydenottoa heti alkuviikosta. Käydään yhdessä läpi miten edetään ja mistä juuri nyt on teille eniten arvoa.

Etänä, mutta lähellä ja turvallisia työviikkoa toivottaen
Sini Norta
Toimitusjohtaja
0503082603 (myös WhatsApp!)