Meillä on avoinna kaksi paikkaa rautaisille osaajille

Olemme suunnittelutoimisto, jossa luomme inspiroivia kohtaamisia, tuloksekasta työtä ja hyvinvointia. Työskentelemme monialaisissa ja ketterissä tiimeissä laittaen asiakkaan keskiöön. Teemme töitä tosissamme, mutta emme ota itseämme liian vakavasti. Asiakaskuntamme on laaja ja meillä pääset työskentelemään erilaisten asiakkaiden parissa julkisen sektorin organisaatioista pörssiyrityksiin. Meille tärkeää on yhdessä onnistuminen ja asiakkaan odotusten ylittäminen.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme kahta sisustusarkkitehtia, joilla on rautaista osaamista julkisten tilojen suunnittelusta ja projektipäällikkönä toimimisesta. Olisitko meidän uusi työkaverimme? Etsimme joukkueeseemme seuraavanlaista tiimipelaajaa:

  • olet valmistunut sisustusarkkitehdiksi (Sisustusarkkitehti AMK tai MA)
  • yhdistelmänä sisustusarkkitehti- sekä arkkitehti -tutkinnot katsomme eduksi hakijalle – meillä on säännöllisesti tarve myös pääsuunnittelutehtäville
  • sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus julkisten tilojen suunnittelusta ja projektipäällikkönä toimimisesta
  • sinulla on erinomaiset Archicad –taidot ja
  • intohimonasi on luoda toiminnallisia ja visuaalisesti mielenkiintoisia tiloja

Workspacessa pääset työskentelemään kokeneiden ammattilaisten kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Haemme uusia osaajia lähtökohtaisesti jatkuvaan työsuhteeseen, mutta olemme myös avoimia erilaisille yhteistyön muodoille.

Jos kiinnostuit, lähetä lyhyt hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen portfoliosi osoitteisiin nina.kallen(at)workspace.fi ja emmi.kivijarvi(at)workspace.fi 13.8.2021 mennessä. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa puhelimitse Nina Kallén 1.7. ja 10.8. klo 10:00-16:00 numerossa 040 145 7494. Voit lähettää meille myös mailitse kysymyksiä osoitteisiin nina.kallen(at)workspace.fi ja emmi.kivijarvi(at)workspace.fi. Olemme heinäkuun pääosin kesälomalla lataamassa akkuja ja palaamme etsimään uutta työkaveria elokuussa. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Workspace on suunnittelutoimisto, jonka missiona on luoda inspiroivia kohtaamisia, tuloksekasta työtä ja hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme tavoitteiden määrittelyssä ja kirkastamisessa, luomme tila- ja toimintamalliratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita ja varmistamme muutoksen toteutumisen ja vaikuttavuuden.