Millaisia ovat organisaationne keskustelujen värit ja intensiteetit ?

Olemme hyvässä vauhdissa valjastamaan vuorovaikutusta palvelemaan oppimista. Mielestämme vuorovaikutuksen muotoilu on kriittisen tärkeää, sillä oppiminen on ainoa kestävän kilpailuedun lähde organisaatioille ja me organisaatiot opimme vuorovaikutuksessa. Oppimisen lisäksi vuorovaikutuskulttuuri on avainasemassa kognitiivisessa suoriutumisessa ja ratkaisukyvykkyydessä ihmiskeskeisissä systeemeissä.

Meillä on ollut aktiivista tutkimusta ja kehitystyötä aiheeseen liittyen jo parin vuoden ajan. Tänä vuonna olemme käynnistäneet erillisen tutkimushankkeen rakentaaksemme kyvykkyyttä vuorovaikutuksen ja organisaation vuorovaikutuskulttuurin mittaamiseen. Tutkimushankekumppaninamme toimii Jyväskylän Yliopisto. Tavoitteemme on luoda syvällistä ymmärrystä siitä, miten voimme kehittää organisaation vuorovaikutusta.

Syntyvä palvelu hyödyntää erilaisia datalähteitä. Olemme varta vasten tuoneet Suomeen MIT:n (Massachusetts Institute of Technology) kehittämää henkilötason sosiometrisen mittaamisen teknologiaa. Lisäksi erilaiset ympäristön sensorit, virtuaalityöympäristön työkalut, kyselyt ja biometriset sensorit ovat käytössämme.

Laitteet ja alkuvaiheen algoritmit systeemille ovat valmiita tammikuussa 2020, jonka jälkeen pääsemme aloittamaan kolmen kuukauden testijakson. Testaamista tehdään kahdella paikkakunnalla, kahdessa organisaatiossa ja testipilottiin osallistuu noin 40 henkilöä. Kesään mennessä meillä tulee olemaan käsissämme tulokset ja testin perusteella jalostettu algoritmi. Uusi palvelumme tulee olemaan kaupallisesti saatavilla elokuussa 2020. Mikäli olette kiinnostuneita pilottiasiakkuudesta, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Miten jännittävää olisikaan lähteä tutkimusmatkailemaan organisaationne vuorovaikutuksessa!

Sini Norta
Toimitusjohtaja
050 308 2603