Nimitysuutinen – Kreetta Airilasta Workspacen Design Lead

Kreetta Airila (sisustusarkkitehti SIO) on nimitetty Workspace Oy:n Design Leadiksi maaliskuussa 2022.

”Workspace on tunnettu työympäristökehityksen edelläkävijänä. Koemme tärkeäksi vahvistaa toimivan muotoilun ja vaikuttavan designin merkitystä myös työpaikoilla. Haluamme joka päivä haastaa niin itsemme kuin asiakkaammekin nostamaan rimaa ja tässä Kreetalla on uudessa tehtävässään keskeinen rooli”, kertoo Workspacen toimitusjohtaja Sini Norta.

Airila ottaa vastuulleen Workspacen luovan suunnittelun, muotoilun ja design-osaamisen kehittämisen. Tavoitteena on viedä hyvää suunnittelua vielä eteenpäin.

Muotoilu vaikuttaa elämämme miltei jokaisella osa-alueella. Meidän toimialallamme muotoilu on niin esteettisesti houkuttelevia tiloja, muotoiluprosesseja kuin työtapojen muutosta. Pohjalla on aina tarpeiden selvittäminen ja niihin vastaaminen. 

Muotoilijana koen vastuuta suunnitella tiloja, jotka kestävät aikaa, kuluttavat mahdollisimman vähän luonnonvaroja ja tuovat käyttäjilleen iloa – puhumattakaan siitä, että ne vastaavat tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Muotoilu ei ole vain se, mitä näkyy ulospäin tehdyissä kohteissa vaan se vaikuttaa myös sisäisesti, miten toimitaan. Design Lead -roolin avulla haluan vahvistaa asiakasprojekteissa yrityksen identiteetin tuomista näkyväksi, vahvempia tarinoita ja ainutlaatuisia ratkaisuita.  

Workspacessa muotoilun tulisi näkyä entistä enemmän pohjatyössä, design driverien hahmottamisessa ja konseptoinnissa. Voimme auttaa asiakkaita niin kompleksisissa kokonaisuuksissa, hiilijalanjäljen pienentämisessä kuin sosiaalisesti kestävissä valinnoissa. Ja samaan aikaan tehdä se niin, että tilat ja palvelut, joita suunnittelemme, ovat esteettisiä, ajattomia ja erilaisten käyttäjien saavutettavissa.”, kommentoi Airila tulevaisuuden näkymiä. 

 

LISÄTIETOJA: 

Sini Norta
Toimitusjohtaja
+358 50 308 2603
sini.norta(at)workspace.fi 

Kreetta Airila
Design Lead
+358 40 760 1232
kreetta.airila(at)workspace.fi 

 

Workspace on vuonna 2006 perustettu työtä rakastava suunnittelutoimisto, jonka missiona on luoda inspiroivia kohtaamisia, tuloksekasta työtä ja hyvinvointia. Workspace on auttanut asiakkaitaan tilasuunnittelun ja työympäristökehittämisen saralla jo yli 2000 projektissa.