Olemme muuttaneet, tervetuloa konepajan alueelle kanssamme!

On aika kiittää vanhaa toimistotilaamme menneistä vuosista, kun muutoksen tuulet puhaltavat meidät Konepajan kehittyvälle alueelle. Heinäkuun alusta alkaen meidät löytää osoitteesta Konepajankuja 1 (Helsinki). Muutto tarjoaa oivan tilaisuuden tarkastella toiminnan ja ajattelun muutosta organisaatiomme sisältä käsin. Tilamuutosten ja muutosjohtamisen asiantuntijoina joudumme tiukan paikan eteen: onko muutos tosiaan helpommin sanottu kuin tehty?

Uusien tilojen myötä aiomme kehittää työskentelytapojamme. Agendalla ovat ainakin läpinäkyvyyden lisääminen, ketterät menetelmät laajemmin käyttöön ja yhdessä tekeminen sekä erityisesti oppimaan oppiminen. Tilojen monipuolisuus on meille itsestäänselvyys: on tilaa työstää projekteja yhdessä kumppaneidemme kanssa, on paikkoja vapaalle tajunnanvirralle, ideoinnille ja jakamiselle sekä fokusalueita, joissa voi keskittyä ja syventyä.

Muutos on aikaansaanut pohdintaa myös henkilökohtaisella tasolla. Mitä kukin meistä haluaa itse muuttaa omassa toiminnassaan, näitä pohdintoja on mahtava päästä työstämään yhdessä lomakauden jälkeen.

Yhteystietomme ovat:
Konepajankuja 1
00510 Helsinki