Fourkind

Toimisto, joka tuntuu kodilta ja taipuu tarvittaessa yökerhoksi

Vasta perustettu Fourkind oli vuokrannut toimitilakseen tyhjän teollisuushallin. Hallista piti tehdä näyttävä ja funktionaalinen toimisto, joka ei kuitenkaan näyttäisi ja tuntuisi tavalliselta toimistolta vaan enemmänkin kodilta.

Valmiit tilat ovat toiveiden mukaisesti viihtyisät, vaikka paikalla olisi vain vähän väkeä, mutta ne eivät tunnu ahtailta silloinkaan, kun kaikki ovat toimistolla. Tilat ovat myös monikäyttöiset: niitä on käytetty onnistuneesti niin luentosalina kuin yökerhonakin.

Workspace auttoi meitä luomaan toimiston, joka ei ole ainoastaan paikka tehdä töitä, vaan osa identiteettiämme. Tiedämme, keneen otamme yhteyttä, kun alamme suunnittelemaan seuraavaa, suurempaa tilaa” Fourkindilta kerrotaan.

 

Workspace sai nopealla aikataululla täydellisesti kiinni ajatuksistamme ja muutti ne tarkasti konkreettiseksi, budjetin mukaiseksi suunnitelmaksi. Alle kahdessa kuukaudessa ensimmäisestä yhteydenotosta meillä oli työskentelyvalmis toimisto, joka huokuu Fourkindia. Se virittää oman työskentelymme huippuunsa, ihastuttaa asiakkaita ja pelottaa kilpailijoita.
- Mikko Pajulahti | Business Design Partner