Staples

Kokonaisvaltaista palveluntarjontaa tukevat tilat

Tiedot

Vuosi: 2018
Sijainti: Helsinki
Pinta-ala: 770 m²
Henkilöstö: 100

Suunnittelimme keväällä 2019 Staplesille heidän liiketoimintaansa tukevat tilat ja loimme kevyellä panostuksella vaikuttavan sekä vetovoimaisen kokonaisuuden. Lue alta Staplesin Kirsi Utin kokemus asiakkaan itsensä johtamasta projektista:

 

”Tein itse projektinjohdon – en todellakaan säästänyt.”

 

”Aloitimme toimitilamuutoksen kiireellä ja kilpailutimme suunnittelufirmoja, joista Workspace oli yksi.

Workspace tarjosi kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa olisi ollut mukana myös projektinjohto sekä prosessi henkilöstön sitouttamiselle.

Päätimme tässä kohtaa kuitenkin säästää ja valitsimme edullinen hinta edellä arkkitehtifirman tekemään vain tilasuunnittelun. Takkuisen alun jälkeen teimme kuitenkin päätöksen jatkaa tilasuunnittelua modernin otteen omaavan Workspacen kanssa, emmekä kadu sitä hetkeäkään. Tilat suunniteltiin nopeasti ja ketterästi juuri sellaiseksi kuin halusimme – tai oikeastaan paremmiksi kuin osasimme itse edes haluta. Workspace osasi tulkita meidän tarpeet ja suunnitteli tiloistamme modernit, raikkaat ja ennen kaikkea toimivat.  

Sitä kuitenkin kadun, että emme ostaneet heti koko pakettia. Päädyin itse pitämään projektin kaikki langat käsissäni, järjestämään henkilökunnalle tilaisuuksia, osallistumaan työmaakokouksiin sekä keskustelemaan hyvin monien eri tahojen kanssa mitä monimutkaisemmista asioista, jotka olisi ollut Workspacelle arkipäivää. Emmekä todellakaan säästäneet, päinvastoin.

Jos joskus vielä pääsen tekemään tilamuutosta, niin säästääkseni aikaa ja rahaa sekä taatakseni mutkattomasti onnistuneen projektin samalla kun pystyn tekemään sitä omaa ”oikeaa” työtäni, ostaisin silmää räpäyttämättä Workspacelta koko paketin.”

Kirsi Utti, HR johtaja, Staples Suomi.