Monitilatoimistoon yhteisöllisellä suunnittelulla

Työ- ja elinkeinoministeriö halusi rohkeasti kokeilla uudenlaista työskentelymallia. Tavoitteena oli luoda esimerkki toimivasta monitilatoimistosta koko ministeriölle.

Tilat suunniteltiin yhteisöllisesti. Tietoa jaettiin sosiaalisessa mediassa, ja yhdessä luodut pelisäännöt kiteyttivät toimintamallin. Henkilökuntaan kuuluva valokuvauksen harrastaja otti maisemakuvat, jotka ovat tärkeä osa tilojen ilmettä.

Uusi tila on monitilatoimisto, josta tarpeen vaatiessa löytää niin neuvottelutilan, puhelinhuoneen kuin hiljaisen työskentelytilankin. Työtilan pöytiä ei ole nimetty kenellekään, ja yksi niistä on varattu uuteen työtapaan tutustuville sisäisille vieraille.

Akustoivat kuvapinnat, allergiatestattu ääntä vaimentava lattiamatto ja monikäyttöiset tilat varmistavat hyvän työympäristön henkilökunnalle.

Hanke toteutettiin yhteistyössä Senaatti-kiinteistöjen kanssa.

Other Similar Projects

Encore Ympäristöpalvelut

Paperinkeräyksessä sydän sykkii vihreänä: näin luotiin kaupunkipuisto keskelle toimistoa

Tutustu Projektiin