VIEW GALLERY

Ensivaikutelma on saanut positiivista huomiota. Asiakkaat sanovat aivan spontaanisti, että tunnelma on kaunis, seesteinen ja rauhoittava.

Toimitusjohtaja

Arvokiinteistön tunnelmaa jokaisella hengenvedolla

Henley Business School

Henley Business School on yksi Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista liikkeenjohdon kouluista. Sen toiminta Suomessa on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja 2017 se tarvitsi uuden toimitilan.

Suunnittelimme Henleylle uudet tilat vuonna 1888 valmistuneeseen rakennukseen, joka sijaitsee keskeisellä ja loistavalla paikalla. Tavoitteena oli, että ne ovat brändin mukaiset, edustavat ja kauniit ja että niihin voisi ylpeänä kutsua asiakkaita.

Olemme erityisesti iloinneet avarasta aulasta, jossa voimme kokoontua vapaamuotoisiin keskusteluihin” Henleyltä kerrotaan. Avara aulatila toimii kokoontumiskeskuksena, jossa ihmiset voivat vaihtaa ideoita ja tehdä töitä.

Uusiin toimitiloihin suunniteltiin suuri neuvotteluhuone asiakastilaisuuksia ja hallituksen kokouksia varten. Lisäksi suunniteltiin kaksi pienempää neuvottelutilaa, jotka toimivat myös vetäytymistiloina. Irtokalusteita valittaessa huomioitiin tilojen erilaiset ja muuttuvat käyttötarpeet: suuri neuvottelutila taipuu kokousten lisäksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

KAIKKI HANKKEET

Other Space projects