VIEW GALLERY

Näytämme omalla esimerkillämme muille valtionhallinnon virastoille, kuinka neliöt hyödynnetään hyvin ja miten työtä voidaan tukea tiloilla siten, että ihmiset motivoituvat, tekevät työtä tehokkaasti ja jakavat aktiivisesti tietoa toisilleen. Monitilaympäristö tukee nykyisin yhä tärkeämpää tiimityötä. Meillä on erilaisia tiloja eri työtilanteisiin, tilankäytön pelisäännöt ja etätyömahdollisuus. Lync-järjestelmällä voi joustavasti käydä videoneuvotteluja

Jorma Heinonen

Toimialajohtaja, toimistot

Odotusaulasta aktiivinen kohtaamispaikka

Senaatti-kiinteistöt

Workspace on Senaatti-kiinteistöjen puitesopimuskumppani työympäristöjen kehittämisessä valtion virastoille. Vuonna 2013 olimme mukana kehittämässä myös Senaatti-kiinteistöjen omaa työympäristöä. Työn lopputuloksena Senaatti-kiinteistöt siirtyivät mobiiliin monitilaympäristöön.

Senaatti-kiinteistöjen pääkonttori sijaitsee Lintulahdessa entisessä juures- ja viljavarastossa. Talon pääaulasta tehtiin aktiivinen kohtaamispaikka. Tilan kalustus uusittiin monimuotoisemmaksi. Aulan betoniseinään puhkaistiin suuri aukko, ja seinän takana ollut tila muutettiin kaikille avoimeksi työtilaksi. Äänimaailmaa pehmennettiin tekstiilien ja akustisten pintojen avulla. Pääosaan jätettiin kuitenkin edelleen vanhan varastorakennuksen karkea betoninen ilme.

KAIKKI HANKKEET

Other Space projects