Adaptability enables growth

With so much activity and growth at the company, Technopolis’ new head office was almost not modernised.

As an international specialist in business premises, Technopolis had realised that its work was no longer tied to a specific location and it was time to take a fresh look at its own working environment. As Technopolis anticipated continued growth, its priority was to make the new office as adaptable as possible.

The new office no longer has designated workstations for each employee. Instead, everyone is now free to use all the office’s facilities.

The changes were made by saving resources: no structural work was carried out, and we were careful to reuse as much of the old decor as possible.

 

Other Similar Projects

Encore Ympäristöpalvelut

The heart beats green in paper collection: this is how a city garden was created at the center of an office

Go to Project