Vinkit kesäiseen etätyöpisteeseen

Hyödynnä etätyöskentelyn mahdollisuudet ja lisää loman tunnetta kesäisellä etätyöpisteellä!

 

Etätyöskentelyn luomat mahdollisuudet ja kesän lämpö ovat saanet mökkeilevän kansamme siirtymään etätöihin luonnon helmaan. Luodaksesi etätyöpisteen ulkosalle et tarvitse omaa kesämökkiä tai pihaa, viihtyisän ja toimivan ulkotyöpisteen voi luoda kaupungissakin.

 

Nappaa vinkkimme kesäiseen etätyöskentelyyn ja nauti Suomen suvesta:

 

🔋 Varmista että laitteillesi riittää sähköä. Kesällä kannattaa hyödyntää auringosta saatava energia aurinkokennolla varustetulla laturilla, josta riittää virtaa niin puhelimelle kuin läppärillekin.

🎧 Linnunlaulu ja puiden humina voivat luoda rauhoittavan työskentely-ympäristön. Vastamelukuulokkeiden avulla teet itsellesi sopivan äänimaailman, jos naapurin ruohonleikkuri tai kaupungin melut häiritsevät työntekoasi liikaa.

🪑 Ergonomia on etätyöskentelyn suurin haaste. Kokoontaitettava sekä säädettävä teline läppärille lisää joustavuutta etätyöpisteen valinnassa ja terassituolin lisävarusteeksi voi hankkia ergonomisen istuintyynyn. Taukoliikunnan tärkeyttä ei myöskään saa unohtaa.

⛱ Ulkona työskennellessä on myös huomioitava tarpeeksi viileä ja varjoisa ympäristö. Katos tai aurinkovarjo suojaavat niin auringonpaisteelta kuin yllättävältä sateelta.

 

Kunnat ja kaupungit tarjoavat myös etätyöpisteitä luonnossa, joten tarkista oman paikkakuntasi tarjonta ja nauti kesästä tänä vuonna hieman enemmän!