Workspace

Pieni pläjäys historiaa

Workspace perustetiin 2006 kahden kantavan ajatuksen varaan. Tila muuttaa toimintaa ja ihmiset tietävät itse parhaiten oman työnsä tarpeet ja siksi heidät tulee ottaa mukaan suunnitteluun. Tänä päivänä uskomme yhä samaan ja suunnittelemme asiakkaillemme käyttäjälähtöisesti laadukkaita, ajassa mukautuvia ja yrityksen toimintaa palvelevia tiloja.

Tila muuttaa toimintaa

Ihmiset tekevät jatkossa työtä yhä enemmän monipaikkaisesti ja toimisto on jatkossa entistä enemmän yhteistyön paikka, jonka suunnittelussa korostuvat työhyvinvointi ja vuorovaikutuksen mahdollistaminen.

Kokemuksesta tiedämme, että tila muuttaa tapaamme toimia. Strateginen ajattelumme ja empatian kautta tapahtuva suunnittelutyö varmistavat muutoksen oikean suunnan. Huomioimme hankkeissamme sekä yrityksen tavoitteet että henkilöstön toiveet. Suunnittelemme työn sujuvuutta parantavia ympäristöjä, jotka elämyksellisyyden ja monipuolisuuden kautta luovat hyvinvointia ja tukevat luovuutta. Toimimme ketterästi ja asiakaslähtöisesti. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat meillä keskiössä

Selkeyttä, todentamista ja oikean suunnan varmistamista

Meille on tärkeää, että kaikki toteuttamamme projektit kytkeytyvät asiakkaan tavoitteisiin ja strategiaan. Lähtökohtana on myös, että muutos voidaan todentaa mittaamalla ja mallintamalla. Olemmekin viimeiset vuodet panostaneet merkittävästi mittaamiskyvykkyytemme lisäämiseen. Voimme tarjota asiakkaillemme todellisia mittareita esimerkiksi taloudellisen vaikuttavuuden, vuorovaikutuksen laadun tai hyvinvoinnin kehittymisen osalta.

Teemme monimutkaisesta ymmärrettävää ja tuemme asiakkaitamme projektin läpiviennissä sekä muutosmatkan onnistumisessa.Teemme projekteja monipuolisesti erilaisiin toimisto- ja palveluympäristöihin.

Syvemmin pääset sukeltamaan palveluihimme tästä.