Muotoilemme tilaa ja toimintaa

Workspace on 2006 perustettu monialainen muotoilutoimisto. Olemme design-ajattelun edelläkävijöitä ja vaikutamme siihen, miten ja millaisissa tiloissa ihmiset työskentelevät, asioivat ja viettävät vapaa-aikaansa. Liiketoimintamuotoilun ja osallistavan sisustussuunnittelun keinoin yhdistämme analogisen ja digitaalisen maailman arvoa tuottavaksi kokonaisuudeksi.

Workspace perustettiin tarpeeseen kehittää tulevaisuuden työympäristöjä. Toimme suunnitteluun uuden näkökulman nostamalla käyttäjän suunnittelun keskiöön ja liittämällä tilan kiinteäksi osaksi tekemisen muutosta. Työmme on laajentunut vuosien saatossa toimistoista erilaisiin palveluympäristöihin. Luomme brändiä tukevia julkisia tiloja ja käyttäjäkokemusta parantavia tila- ja toimintakonsepteja.

Tilasuunnittelulla tuemme yrityksen strategisen tason tavoitteiden toteutumista ja kulttuurin muutosta. Uskomme, että uudistuksia tulee lähestyä useasta kulmasta käyttäjän arjesta ponnistaen. Meillä työskenteleekin sulassa sovussa osaajia liiketoiminnan kehittäjistä suunnittelijoihin ja palvelumuotoilijoihin.

Innostumme uudesta ja haluamme haastaa asiakkaidemme ajatuksia.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

+1200

projektia

+600

monitilatoimistoa

+12

vuotta

Palvelut