Käyttäytymisen muutos tilan avulla

Keskitymme strategiseen uudistumiseen luomalla tiloja ja muotoilemalla toimintaa. Tähtäimessä on usein vuorovaikutuksen ja organisaation ratkaisukyvykkyyden eli oppimisen kehittäminen.

Olemme olemassa koska uskomme fyysisen tilan olevan nopein ja toimintavarmin keino toiminnan ja ajattelun muuttamiseen. Haluamme olla luomassa ympäristöjä, jotka ovat sekä vaikuttavia että elämyksellisyyden ja monipuolisuuden kautta hyvinvointia ja luovuutta tukevia.

Tilan rooli tulee muuttumaan tulevaisuudessa. Passiivisesta alustasta siirrytään ajan ja teknologian kehityksen myötä tilaan, jossa toimintaympäristömme haastaa ja tukee meitä tekemään parempia valintoja ja toimimaan tehokkaammin ja luovemmin. Emme seiso paikallamme ja katso vierestä tätä kehitystä, vaan olemme draivaamassa uudistuksia.

Uskomme monialaiseen ketterään ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Jos tavoitteenasi on toimintatapojen uudistaminen, yhtenäisen konseptin luominen, vuorovaikutuksen kautta syntyvät uudet ideat tai tilojenne tuominen tähän päivään, autamme monipuolisella osaamisellamme.

Syvemmin pääset sukeltamaan palveluihimme tästä linkistä.

+1200

projektia

+600

monitilatoimistoa

+12

vuotta

Palvelut