Suoraviivaisella projektilla brändiä kuvastava tila-ilme – case Amrop

Amrop tarjoaa johdon kehittämisen ja suorahaun palveluita asiakkailleen. Toimitilat haluttiin päivittää vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia. Oli päätöksenteon paikka, muutetaanko uuteen vai päivitetäänkö nykyistä. Päädyttiin päivittämään nykyisiä tiloja keskittyen designiin ja visuaalisuuteen.

Tilojen näkymiä avarrettiin. Haluttiin luoda tunnelma, joka on linjassa korkealuokkaista palvelua tarjoavan yrityksen kanssa. Samalla haluttiin luoda seesteinen tunnelma tärkeään haastattelutilanteeseen. Tunnelma luotiin harmonialla, yksityiskohdilla ja tilaan suunnitelluilla kalusteilla. Tila viimeisteltiin taiteen, yksityiskohtaisen valaistuksen ja kasvien avulla.

Paljon olemassa olevaa säilytettiin ja osa vanhoista kalusteista kierrätettiin uusille asiakkaille. Uudet hankinnat tehtiin harkiten. Haluttiin hankkia vähän, mutta laadukasta ja aikaa kestävää.

⛔ Tummat ikkunapuitteet, tunkkaiset verhot ja logon väreistä johdetut räikeät kalusteet saivat väistyä
✅ Seesteinen, kevyt, raikas ja valoisa ilme toivotettiin tervetulleeksi

 

Organisaation brändiä ja yritysmielikuvaa vahvistavan tilamuutoksen ei tarvitse olla massiivinen kehityshanke. Hyvin kohdennetulla ja suoraviivaisella kevyen budjetin projektilla tilojen vetovoima ja vaikuttavuus nousee uudelle tasolle.