Henley Business School

Henley Business Schoolissa hengitetään arvokiinteistön tunnelmaa

Tiedot

Vuosi: 2017
Sijainti: Helsinki
Pinta-ala 145 m²

Henley Business School on yksi Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista liikkeenjohdon kouluista. Sen toiminta Suomessa on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja 2017 se tarvitsi uudet tilat toiminnalleen.

Suunnittelun punaisena lankana edustavuus ja brändin kunnioitus

Suunnittelimme Henleylle uudet tilat vuonna 1888 valmistuneeseen rakennukseen, joka sijaitsee keskeisellä ja loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Tavoitteena oli, että uudet tilat ovat brändin mukaisesti edustavat, kauniit ja huomioisivat vanhan arvokiinteistön hengen. Tärkeänä nähtiin myös se että,  niihin voisi ylpeänä kutsua asiakkaita ja muita sidosryhmiä.

Olemme erityisesti iloinneet avarasta aulasta, jossa voimme kokoontua vapaamuotoisiin keskusteluihin” Henleyltä kerrotaan. Avara aulatila toimii kokoontumiskeskuksena, jossa ihmiset voivat vaihtaa ideoita ja tehdä töitä.

Tilatehokkuutta ja toiminnallisuutta muuntojoustavilla ratkaisuilla

Uusiin toimitiloihin suunniteltiin suuri neuvotteluhuone asiakastilaisuuksia ja hallituksen kokouksia varten. Lisäksi suunniteltiin kaksi pienempää neuvottelutilaa, jotka toimivat myös henkilöstön vetäytymistiloina. Irtokalusteita valittaessa huomioitiin tilojen erilaiset ja muuttuvat käyttötarpeet: suuri neuvottelutila taipuu kokousten lisäksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.