Onvest

Työhyvinvointia klassisen ajattomilla tiloilla

Tiedot

Vuosi: 2017
Sijainti: Helsinki, Vallila
Pinta-ala: 300 m²

Pitkäikäinen perheyritys Onvest Oy jakautui kahtia toukokuun 2018 alussa ja muutti samalla uusiin toimitiloihin Vallilaan. Teollisuuskatu 33:ssa oleva toimisto sijaitsee Onvestin omassa kiinteistössä jatkuvasti kehittyvän kaupunginosan ytimessä. Uudenaikaisessa toimistokiinteistössä kaikki palvelut pelaavat: vuokralaisten käytössä ovat yhteiset aulapalvelut, oma ravintola, neuvottelukeskus sekä kuntosali ja saunaosasto. Ekologisuus on Teollisuuskatu 33:n kiinteistössä etusijalla; kiinteistö hyödyntää aurinkosähköä, minkä ansiosta ostosähkön kulutusta voidaan vähentää.

Onvest halusi nykyaikaistaa kiinteistössä sijaitsevan oman toimistonsa. Olimme aiemmin suunnitelleet kiinteistöön muitakin tiloja (kuten Säästöpankkikeskuksen toimiston) ja siitä syystä meidät haluttiin uudistamaan myös heidän oma toimistonsa.

Varmistaaksemme, että perinteisen 100-vuotiaan perheyhtiön historian havinan tuntee jo sisääntulon aulassa, tiloissa yhdistyvät sekä modernit työvälineet että ajaton sisustus. Tunnelma on aulassa arvokas ja se muuttuu peremmälle monitilatoimistoon tultaessa kodinomaiseksi ja nykyaikaiseksi. Tiloissa panostettiin erityisesti korkeaan laatuun. Kalusteilla ja uudenlaisilla työvälineillä uudistettiin neuvottelukäytäntöjä ja saatiin lisää rentoutta kohtaamisiin. Muunneltavassa työtilassa on vuorovaikutusta lisäävät työpisteet kuudelle hengelle, kaksi neuvotteluhuonetta, hiljaista työskentelytilaa sekä kutsuva keittiö ja työkahvio.

Suunnittelussa mentiin hyvin pitkälle yksityiskohtien kanssa – kuten oikean värimaailman saavuttamiseksi täydellisillä sävyillä. Tästä syystä oli erityisen palkitsevaa nähdä, kuinka kokonaisuus lopulta asettui kohdilleen ja asiakas ilahtui lopputuloksesta. Siellä toiminnallisuus ja värimaailma edustavat samanaikaisesti niin asiakkaan pehmeitä arvoja kuin kiinteistöliiketoiminnan ydinideaa.

Näin uusia tiloja kommentoitiin Onvestin puolesta: ”Meillä Onvestissa kannustetaan henkilöstöä sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin. Nykyinen toimitila tukee hyvin tätä tasapainoa, sillä työtilat ovat innostavia ja fyysistä kuntoa voi ylläpitää kuntosalilla.”